Hirdetés

Egy ideig elérhetetlenek voltak a Diablo IV legritkább tárgyai, mivel piszok könnyű lett megszerezni őket

|

Komoly hiba került a játékba a legutóbbi frissítéssel, ennek hála végtelenül egyszerű volt bezsákolni egy brutálisan erős sisakot.

Hirdetés

Korábban már beszámoltunk róla, hogy létezik a Diablo IV-ben hat elképesztően ritka unique tárgy, melyek megtalálása gyakorlatilag felér egy lottó ötössel. Tényleg nagyon erős fegyverekről és páncélokról van szó, például a minden(!) skillhez fixen +4 szintet hozzáadó Harlequin Crest nevezetű sisakról. A játék legutóbbi frissítése után ezt lehetett döbbenetesen könnyen bezsákolni.

Az új patch ugyanis immár nem csak a Nightmare dungeonökben, hanem a Helltide eventeken is elérhetővé tette ezeket a tárgyakat. Az egyik kaszt viszont nagyon könnyen megszerezhette az említett sisakot, noha nyilván nem ez volt a fejlesztők szándéka.

Hirdetés

A Helltide eventeken ugyebár látszik előre, hogy egy kinyitásra váró ládában milyen tárgy lapul, pontosan tudhatjuk tehát, ha épp egy olyan ládát feszítünk fel, amiben sisakok fognak várni minket. Ezek a ládikók egész jó eséllyel dobnak nem csak legendary, hanem unique tárgyakat is. Igen ám, de elsősorban az adott kaszt saját unique tárgyaknak kellene így felbukkannia. A csavar az egészben ott van, hogy a barbár kasztnak nincs saját unique sisakja, így a barbároknak elkezdett a ládákból esni a fentebb emlegetett Harlequin Crest.

A Blizzard gyors megoldást választott: teljesen kikapcsolták az uber unique tárgyakat, vagyis a hat legritkább, különösen erős unique felszerelést egy ideig egyáltalán nem lehetett megszerezni a játékban. 

Mikor aztán sikerült mindent helyrerakni, és megfelelően beállították a Harlequin Crest felbukkanásának esélyét, a Blizzard azt is elárulta, hogy összesen 142 játékos tudta megszerezni a váratlan hiba miatt a sisakot, tőlük viszont nem fogják utólag elvenni a tárgyat. Azok a szerencsések tehát nagyon örülhetnek, akik most belefutottak ebbe az exploitba.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)