Hirdetés

Egy igazán meggyőző magyar kiegészítés Flight Simulator X-hez

|

Az LHSimulations csapata elismerésre méltó munkát végez minden projektjében. Ezúttal egy videót mutatnák a Pécs-Pogány reptérről.

Hirdetés

Tudom, hogy a repülős szimulátorok rétegjátéknak tekinthetőek, és 101 százalék, hogy nem ez lesz a mai nap legolvasottabb híre, de ami szép, az szép.

Az LHSimulationsmunkáját már figyelem egy ideje, és mindig lenyűgöz, hogy milyen szépen dolgoznak, micsoda minőséget produkálnak. Legyen szó Flight Simulator X-ről, Flight Simulator 2004-ről, vagy X-Plane-ről, a munkájuk igen magas színvonalat tükröz.

 Legutóbbi projektjük, a Pécs-Pogány repülőtér is hozza a tőlük megszokott szintet, amit az alábbi remek videó is tükröz. Aki nem szereti a repülést, vagy közömbös iránta, annak felesleges megnéznie, de akit csak egy kicsit is lázba tud hozni a talajról elrugaszkodás lehetősége, annak biztosan tetszeni fog ez is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)