Hirdetés

Egy ismerős helyszínre találtak rá rajongók a Diablo IV-ben

|

Vannak kisebb-nagyobb utalások korábbi epizódokra a Diablo IV elejétől a végéig, ez azonban némileg hangsúlyosabb.

Hirdetés

Ahogy telnek a hetek a Diablo IV megjelenése óta, úgy találnak rá egyre több titokra és utalásra a játékosok. Aki még nem tudta beszerezni a játékot, és szeretné megkímélni magát mindenféle spoilertől, az most forduljon is el: innentől nem fogunk finomkodni, a lenti videó pedig egy az egyben bemutat egy visszautalást a Diablo III-ra.

Ahogy a Diablo IV kampányának első felvonása egy hatalmas Diablo 1-es vendégszerepléssel támadott, úgy a sztori későbbi része a Diablo III-ba nyúlt vissza.

Hirdetés

A The Hidden Camp volt az előző rész második felvonásának fővárosa, aminek helyszíne egy az egyben benne van a Diablo IV-ben is. Sajnos mostanra már megtépázta azt az idő és a démonok támadása. Egy kicsit szomorú így látni azt a helyszínt, ahol korábban hősök és segítőik gyülekeztek a Diablo elleni kampányuk részeként.

Discovering Diablo 3's Hidden Camp in Diablo 4!
by u/Fearlessmojo in diablo4

Több évtizede már annak, hogy a Nephalem bejárta ezt a régiót. Nem csoda, hogy minden lepusztult, és az egykori emberi jelenlétet hullák jelzik. Aki meglátogatná a helyszínt, az egyébként a lenti térkép segítségével megtalálhatja azt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)