Hirdetés

Egy játék amivel ne játsszon senki

|

Humoros fiatalemberek vicces kis játékot terjesztenek a világhálón. Jól tesszük azonban, ha csak messziről nézzük.

Hirdetés

A Lose első pillantásra egy őskori lövöldének néz ki. Alul látjuk kis űrhajónkat, felülről pedig özönlik a gaz ellen. Ki ne játszott volna ilyen játékokkal anno? Nos, az újhullámos Lose/Lose egy kicsit megvariálja a képletet.

A képernyőn látható ellenfelek ugyanis a merevlemezünkön található fájlok - szó szerint. Ahogy gyilkolásszuk az ellenfeleket, úgy törlődnek a fájljaink a winyóról. Ha ha. A játékot tehát csak maximálisan lüke gamerek telepítsék saját gépükre, ám érdekes lehetőségként vetődhet fel a kérdés: vajh akad-e olyan ismerősötök, aki megérdemli ezt a játékot? Én mazur gépére telepíteném, mert mióta kijött az Aion nem is köszön reggelente. Tréfás kedvű/megátalkodottan gonosz egyedek innen szerezhetik meg a csodás kis alkotást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)