Hirdetés

Egy játékos az egész Minecraft térképét kibányássza

|

Ez a videós öt éve dolgozik a Minecraftban azon, hogy teljesen legyalulja a térképet. Hamarosan a végére ér.

Hirdetés

A Minecraft véletlenszerűen generált térképei hatalmasak. Olyannyira nagyok, hogy a játékosok túlnyomó többsége soha nem járja be a világot, mielőtt új kalandba kezd, maga mögött hagyva rengeteg gyémántot, redstone-t és egyéb értékes nyersanyagot. Még szerencse, hogy vannak olyan elszánt arcok is, mint Minthical, aki 5 éve dolgozik egy világon, ahol azt tűzte ki célul, hogy mindent az alapokig kibányásszon.

Inkább az a jellemző, hogy a Minecrafttal kapcsolatban akkor írunk, mikor valamilyen lenyűgöző építményt publikál a közösség egy tagja, az azonban, amit Minthical véghez visz, eddig páratlan a játék hosszú ideje futó történetében.

Hirdetés

A Youtuber azzal töltötte az elmúlt öt évét, hogy egy véletlenszerű világot teljesen az alapokig kibányásszon, minden egyes, túlélő módban kiüthető blokkot kiszedve a helyéről. Viszonyításképp eláruljuk, hogy ez nagyjából 45 millió kockát jelent. Augusztus 12-én egy élő adásban megmutatta, hogy hol jár, miközben lassan haladt is, ami alapján el tudjuk képzelni, hogy milyen szörnyen idegőrlő folyamatról is van szó.

Ha szeretnétek ott lenni, mikor Minthical az utolsó blokkot is kiüti, érdemes feliratkozni a csatornájára. Természetesen mikor ennyi időt tölt a Minecrafttal az ember, kicsit számolgat, a Youtuber például arra a következtetésre jutott, hogy a saját tempójával valamikor szeptemberben végez a térképpel, nincs tehát már sok hátra, és ki tudja? Lehet, hogy most is épp a blokkokat csapkodja.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)