Hirdetés

Egy kiváló zenei megmérettetés flash-ben

|

A zenének varázsereje van, s hogy alátámasszam az iménti közhelyemet, belekezdek mai flash játék ajánlónkba

Hirdetés

A zenét minden ember szereti. Ha nem is egyforma tálalásban, de mindenki fűz érzékeny szálakat egy bizonyos műfaj, banda, vagy végső esetben a templomi kántor iránt. Ám hogy félreérthetetlen maradjak, vessük tekintetünk mai flash játék ajánlónk főszereplőjére, a Music Catch 2-re. Az ördögien megkomponált játék egyszerre andalít és lazít el a szép zongorajátékával, amellyel egy időben hihetetlen reflexeket és odafigyelést követel. Kurzorunkkal az a feladatunk, hogy a zene ritmusával párhuzamosan érkező hangjegyekből minél többet összegyűjtsünk, mielőtt azok köddé válnának. Vannak töltelék hangjegyek, melyek után alig kapunk pontot, és akik elsöprő többségben vannak. Mellettük találkozhatunk még a sárgákkal (mármint sárga színű hangjegyekkel), akikkel bár megtöbbszörözhetjük a kapott pontjainkat, de ugyan akkor a méretünket megnövelve egyre könnyebb célponttá tesz a bajokat hozó piros hangjegyek szemében. Egy hihetetlenül élvezetes ügyességi flash játék, amit csak ajánlani tudok.

 

musiccatch2.jpg
 

 

 

Levezetésképp egy könnyed logikai flash játékra gondoltam, Warbears stílusban tálalva. A Warbears: Puzzle Mission egy kissé eltávolodik a Harci medvéktől megszokott, poénhegyekkel tarkított point-and-click kalandoktól, de ahogyan a mondás is tartja; a változatosság gyönyörködtet. A tetris szerű logikai játékban a három vagy annál több azonos színű és szomszédos elemek kilövésével juthatunk egyről a kettőre. Ha elég jók vagyunk, az ügynök medvénket a szintek hosszú lajtorjáján is elindíthatjuk felfelé. Könnyed esti szórakozás, amivel szép estét kívánok mindenkinek.

 

warbears.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)