Hirdetés

Egy kivételesen szórakoztató flash kaland

|

Aki a péntek esti ivászat helyett valami tartalmasabbra vágyik, nyugodt szívvel szemezgethet mai Játéközön.hu ajánlónkból

Hirdetés

Nem minden ok nélkül vált az Odüsszeia egy külön fogalommá az angolszász területeken, ahol az Odyssey szót ma már a kalandos utazás szinonimájaként emlegetik -gondolom olvasta, vagy tanult róla mindenki. Ithaka királya éles eszéről. leleményességéről volt híres, és a nevét valamilyen formában most megöröklő Anika's Odyssey-ben is ezt a tudományunkat kell elővennünk, igaz életek most kevésbé függnek döntéseinktől. Fantáziában viszont egyértelműen felveszi a kesztyűt vele, ami egy flash point-and-click kalandjátéktól különösen dicséretes. Hősnőnk nyusziját a ház körüli serénykedés alatt egy sasmadár elragadja és a fészkébe viszi. A szívének kedves plüssjószág nélkül élni képtelen lány utána indul hát, hogy visszaszerezze jogos tulajdonát. Útja szörnyekkel manókkal és ezernyi különös teremtménnyel lakott tájakon visz, akik olykor segítik, vagy hátráltatják. Folyamatos előrehaladásunk nem lesz. Lépten-nyomon feladványokba botlunk, melyek megoldása kulcs a végső cél eléréséhez. Ma esti első Játéközön.hu ajánlatunk legyen egy párját ritkító mesebeli flash point-and-click, az Anika's Odyssey.

 

odyssey.jpg

 

 

Második játékunk nem ennyire összetett, sőt. Ha azt mondom, az elejétől a végéig egyetlen gombot kell nyomni -na jó, plusz a nyilak- csak kicsit füllentek. Az Ultimate Crab Battle persze tanulságos is próbál lenni. A cápák nem gyilkosok -állítja. Csak éhesek, és ezt az élettani állapotot leszámítva akár az embernek is a barátja lehet. Helyettük mától utáljuk inkább a rákokat. Ők itt az igazi ellenség, akik undorító csápjaikkal alattomosan bárhová elérnek, és állandóan ördögi terveik megvalósításán dolgoznak. Fúj! Szóval van mit törleszteni feléjük, és a rákok királyán most le is verhetjük ami a számlájukon van. Egy tippet tudok csak adni hozzá: folyamatosan nyomd az A billentyűt és a nyilakkal kerüld ki ami meg akar ölni. Szeretnék sok magyar nevet látni az eredménytáblán.  Jó szórakozást!

ultimategrabbattle.jpg
 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)