Hirdetés

Egy medve beköszönt a Disney Worldbe, lezárták a fél parkot

|

Ez nem az a fajta mackó, akivel fotózkodni akarsz, vagy ha mégis, akkor annak nem a sorban állás lesz a legnagyobb ára.

Hirdetés

Az ember sok mindenre számít, amikor belép a floridai Disney World kapuin. Hullámvasutak, túlárazott kaják, hatalmas jelmezekben izzadó statiszták, és rengeteg ember, akik Instagramra posztolgatják a nyaralásuk pillanatait. A medvetámadás kevesek listáján szerepel.

Tegnap reggel azonban erre komoly esély volt az Entertainment Weekly jelentése szerint. A parkban ugyanis felbukkant egy medve, aki a környéken. Azonnal le is zártak a Frotnierland, Adventureland és Liberty Square részlegeket, később pedig további szekciókat, amíg a vadászat tartott.

Hirdetés

A floridai vadvédelmi hatóságok kiküldtek egy csoportot, hogy elfogják, és kitegyék a bundás betolakodót. Az NBC szerint olyan délután 1 óra környékén elkezdték újranyitni a park egyes részeit, és mintegy 15 perccel később többen is látták, ahogy a szervek cipelik el a medvét a helyszínről. A vadvédelem szerint egyébként a vándormaci élelmet kereshetett a parkban.

Az eseményeket követő órákban minden szépen helyre állt, és mára már a Disney World zavartalanul üzemel. Reméljük, hogy a maci megkapta az élményt, amit keresett, és már boldogan lazul valamelyik környéki erdőben.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)