Hirdetés

Egy mesehős nyomában - Marsupilami nyomában kritika

|

Hát ezt is megéltük, a történelem egyik legfurcsább állata, a Marsupilami a rövid életű, mégis rendkívül sikeres rajzfilmsorozat után immáron a mozivásznon is bemutatkozott.

Hirdetés

Kezdésként fontos kiemelni, hogy a film egy adaptáció. Hivatalosan képregényadaptáció, de a Marsupilami név az azonos címen futó rajzfilmsorozat által vált híressé. Adaptációról lévén szó, ugorjunk is vissza rögtön az alapokhoz, jelen esetben a rajzfilmhez, nézzük meg, milyen is volt az a sorozat. Soha nem voltam különösebb rajongója a sorozatnak, de ha tehettem mindig megnéztem, amikor valamelyik kereskedelmi csatorna vetítette hétvégi matinéjában, és mindig kellemes kikapcsolódást nyújtott. Gyerekfejjel ugyanis kifejezetten viccesnk tartottam, egy-egy részen pedig parádésan tudtam szórakozni. És most 2012-ben, immár éretteb fejjel tekintettem meg a Marsupilami nyomában című filmet, ami akárhogyis, de nem okozott csalódást.

A Marsupilami nyomában című film cselekménye két szálon fut. Az egyik szál főszereplője egy sikertelen riporter, aki a nagy sikert várja, és szerencséjére ölébe hull a lehetőség. Elutazhat ugyanis Palombiába, a Marsupilami hazájába, hogy interjút készítsen az őserdőt védelmező Paya nevű törzs vezetőjével és ezzel egyidejűleg leleplező riportot készítsen az eddig ismeretelen, Marsupilami nevű fajról.

A kritika folytatása a CineStar honlapján olvasható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)