Hirdetés

Egy mod Mirror's Edge-et csinál a Minecraftból

|

A Mojang túlélőjátéka egy varázslatos platformmá vált, amiben Harry Potter MMO-tól a Fall Guysig mindent fel lehet építeni. Ezúttal a Mirror's Edge volt a soros.

Hirdetés

Egy /u/MemeBoiCrep névre hallgató Reddit felhasználó összerakott egy data packet, ami újfajta mozgáslehetőségeket ad a minecraftos avatárunknak. A mod segítségével úgy futhatunk a falon, mint a Titanfall pilótái és úgy szökkenhetünk át akadályok felett, mint a Mirror's Edge főhőse. Még csöveken is lehetne mászni... már ha lennének csövek a kockatengerben.

Hirdetés

Az alkotó kihangsúlyozta, hogy a magenta üvegkockákon és a havas terepeken nem nagyon lehet futkosni, illetve nem is kifejezetten bugmentes a mod, de akit ezek ellenére is érdekel, azok itt megtalálhatja a telepítéshez szükséges fájlokat (és a lenti videóban látható világot is).

I made a parkour datapack which includes climbing edges, wall running (and much more) from r/Minecraft

Mindenki a saját felelősségre modolja a Minecraft kliensét. Ne lepődjetek meg, ha a hosszú hónapokig dédelgetett világotok szétesik egy kellemetlen kísérlet következtében.

Címkék: #minecraft #mojang
Platformok: Android iOS Nintendo Switch PC PlayStation 4 Xbox One
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)