Hirdetés

Egy nagyon furcsa fegyvert is tartogatott a Baldur's Gate 3 új frissítése

|

Nem a harmadik javítócsomaggal felbukkant tőr lesz a gyűjteményed ékköve.

Hirdetés

A Larian Studios továbbra sem okoz csalódást, hiszen a csapat nemcsak a Baldur's Gate 3 megjelenéskori állapotával mutatott példát az iparágnak, hanem az utómunkában is jeleskedik, így nemrég leszállította a Patch #3 néven futó gigantikus frissítést, amely a közösség számos óhajára reagált, például egy módfelett hasznos varázstükörrel is feldobva a játékot.

A jelek szerint pedig az update egy nem kifejezetten jelentékeny, ám annál humorosabb adalékot is hozott, amit hamar kiszúrtak a változtatások után kutató kalandorok.

Hirdetés

Ahogy az alábbi Reddit-posztból kiderül, a Patch #3 repertoárjában egy tőr is megbújik, ami a dizájnja és a 4-7 pontos sebzése alapján sem különleges, a neve azonban azzá teszi. A Larian ugyanis "Poo-Scrapernek", vagyis kakikaparónak nevezte el, ami megmagyarázza a penge enyhén barnás árnyalatát is. Ha valakinek még mindig nem lenne egyértelmű az eszköz eredeti célja, a leírásból kiderül, hogy nem az Abyss a legrosszabb hely, ahol a tőr járt.

Whoever's idea this weapon was, I just wanna talk.
byu/TADspace inBaldursGate3

A jelek szerint tehát a belga csapat nincs agyonhajszolva, hiszen még arra is maradt energiájuk, hogy egy ilyen poént csempésszenek a csomagba, ami nem mellesleg olyan sok javítást és változtatást hozott, hogy a leírása kiakasztotta a Steam áruház karakterlimitét. A közönséget azonban nem könnyű kielégíteni, a beágyazott poszt legnépszerűbb kommentje ugyanis arra panaszkodik, hogy a Larian igazán bedobhatott volna egy kis poison damage-et a kakikaparó tulajdonságai közé.

Ha érdekel, mi mindent tartogat még a Patch #3, a Baldur's Gate 3 hivatalos oldalán böngészheted a teljes listát.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)