Hirdetés

Egy nagyon tehetséges Gamestar olvasó...

|

BG egy pécsi fiatalember, aki már több, mint 5 éve lelkes Gamestar olvasó - és zenél is.

Hirdetés

Ez már önmagában is öröm, azonban Gábor igen tehetséges gitáros is.

Persze ezzel nem áll egyedül, hiszen a Gamestar olvasótáborában több tehetéges zenész is van - Gábor egyébként gitározni autódidakta módon tanult meg, nem járt zenetanárhoz. Korán rátalált saját stílusára olyan klasszikus legendákat hallgatva mint az AC/DC , Dire Straits,  Rolling Stones, és még lehetne sorolni a nagyokat amelyek  hatással voltak rá.
Több zenekarban is kipróbálta magát, legjelentősebb zenekara a  Woodiez amellyel számos koncertet sikerrel vettek, olyan ismertebb magyar  zenekarokkal fellépve mint a Hooligans.

De miért is írtam cikket Gáborról? Azért, mert elindult a nemzetközi Guitar Idol 2010 versenyen, ahol - amint a nevéből is látszik - gitározni kell.

Íme BG versenyvideója:

Úgy hiszem, hogy gitártudása meglehetősen ott van, a MIDIs, kissé kluttyogós kíséretet ne hallgassátok, csak figyeljétek BG kezét és játékát. S aki esetleg szeretne segíteni neki abban, hogy megnyerje a versenyt (és ezzel egy kis dícsőséget szerezzen a Gamestar családnak is), vagy akinek tetszik BG saját szerzeménye és szívesen segítene neki szavazatával, az itt megteheti egy rövid regisztráció után:

Guitar Idol 2010 BG - My Instrumental Quiescence

Hajrá BG, mi neked szurkolunk - egyelőre 7,18 ponton áll az átlaga, tornásszuk feljebb!

Update: délután fél négyre 7,45-re sikerült az átlagot feltornászni - köszönjük szépen - s még BG is kommentelt...

Előre is köszönöm mind Gábor, mind az egész GS olvasótábor nevében!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)