Hirdetés

Egy PlayStation 5-ös nyitócím is maga mögött hagyja az Epic Games Store-exkluzivitást

|

Egy olyan tavalyi játékról van szó, ami PC mellett bizony PlayStation-konzolokra is elérhető.

Hirdetés

A Bugsnax neve akkor is ismerősen csenghet, ha esetleg nem próbáltátok még ki, hiszen ez a játék is azon címek közé tartozik, amelyek már a PlayStation 5 megjelenésekor elérhetőek voltak a konzolon, ráadásul a PS Plus-előfizetők ingyen bezsebelhették.

Tavaly ősszel egyébként PC-re is megjelent a Young Heroes kalandja, amit jelenleg az Epic Games Store-ban vásárolhatunk meg, de a jövőben egy másik népszerű boltból is elérhető lesz.

Hirdetés

A csapat a Twitteren jelentette be, hogy a Bugsnax valamikor 2022 folyamán megvásárolható lesz már a Steamen is, így a játékosok a Valve platformján vezetett gyűjteményükbe is bepakolhatják majd a jópofa alkotást.

Sajnos azt még nem tudni, hogy pontosan mikor is kerülhet sor a steames megjelenésre, viszont a játék profilja már elérhető, így ha szeretnétek, akkor hozzáadhatjátok a kívánságlistátokhoz a Young Heroes címét.

Nektek volt már szerencsétek a Bugsnaxhez, vagy inkább megvárjátok a steames verziót?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)