Hirdetés

Egy Pókember-rajongó a Minecraftban építette fel kedvenc főgonoszát

|

A Nincs hazaút után rengetegen kerestek játékokat, amikben levezethetik a film okozta sokkot, és egy kreatív alkotó úgy döntött, hogy a Minecraftot választja.

Hirdetés

A Mojang homokozója egy tökéletes játszótér az olyan gamerek számára, akikben él az alkotási vágy. Ezt bizonyította most RedJeredactyl is, aki a Pókember: Nincs hazaút után elindította a Minecraftot, és építkezni kezdett.

A meló vége egy szinte tökéletes Doc Ock lett: a karakter Alfred Molina által vászonra vitt változata egy hatalmas szoborként született újjá a kockavilágban.

Hirdetés

A lenti Reddit posztban látható fotókon felismerhető a szupergonosz minden jellegzetessége. Sajnos RedJeredactyl sem a pályát nem tette közzé, sem a modellt nem mutatta be részletesebben, de legalább néhány képet megosztott róla.

Ugyan volt már rá példa, de a rajongók nagyon szeretnének még több Marvel crossover eseményt a Minecraftba. Míg a Fortnite-ban rendszeresen felbukkannak a hősök, addig a Mojang játszóterében csak ritkán jelennek meg.

Most, hogy teljes erővel beindult az MCU következő szakasza, talán ez is változik majd.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)