Hirdetés

Egy rakat új képen mutatkozik meg a GTA V

|

A legutóbbi információáradatot követően most a Grand Theft Auto V képkockái özönlötték el a világhálót.

Hirdetés

A Game Informer magazin legfrissebb számából kiderült, hogy három főhős lesz (Michael, Trevor és Franklin) és mindegyikőjük saját egyéniség, egyedi barátokkal, képességekkel. Szintén kiderül az is, hogy a karakterek közül bármikor válthatunk majd, továbbá a játék alapjául szolgáló helyszínt sem szabad lebecsülnünk, hiszen Los Santos nagyobb lesz, mint a San Andreas, a Red Read Redemption és a GTA IV térképbe együttesen.

 

A Grand Theft Auto V-ben rengeteg lehetőségünk lesz a szabad szórakozásra is, hiszen akár sportolunk (tenisz, golf, bázisugrás és a többi), felfedezhetjük az óceánt, véletlenszerű dinamikus mellékküldetésekben vehetünk részt vagy barátságokat alakíthatunk ki más karakterekkel. Természetesen továbbra is testreszabhatjuk majd főhősünket, de nem olyan szinten, mint a San Andreas-ban.

 

A Rockstar Games marketinggépezete magától értetődően tovább dübörög, ezúttal 14 darab új képet dobott ki magából, amelyek egytől-egyig át lettek itatva a szinte utánozhatatlan, mindenki által ismert Grand Theft Auto életérzéssel, ami 2013 tavaszán mutatkozik meg Xbox 360-on és PlayStation 3-on (PC-n valamikor később):

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)