Hirdetés

Egy sikertelenség vége

|

Noha többen azt hittük / hihettük, hogy a nemrégiben megjelent URU: Ages Beyond Myst világszerte sikeres lesz, a dolgok nem úgy mennek, ahogy a kiadó eltervezte. Alig néhány hete, akkor is igen nehézkesen indult a kalandjáték online része, az URU Live. Mivel azonban megadott időn belül nem érkezett elég előfizető, a Ubi Soft úgy döntött le is állítja a részleg további működését. Szomorú dologok ezek, dehát a kiadót is meg lehet érteni. Ha mi, játékosok nem játszunk valamivel, akkor ezt nem kell eröltetni, mert csak pénznyelő lesz belőle. Azért én sajnálom... Jó hír, hogy maga a Live szolgáltatás jelenlegi állapota megmarad, csak sajna már fejlődni biztosan nem fog.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)