Hirdetés

Egy srácot a kontrollerén keresztül csapott meg a villám

|

Nevetségesen kicsi esélye van annak, hogy ez megtörténik, de egy szerencsétlen gamerrel ez mégis megesett.

Hirdetés

Tennessee-ben hatalmas vihar tört ki szombat este, és egy férfi azzal hívta fel a mentőket este 9:15-kor, hogy belé csapott a villám. A kiérkezéskor kiderült, hogy a sérültet a konzoljába kötött kontrollerén keresztül rázta meg az áram, amikor a villám vagy az épületbe, vagy annak közelébe vágott be.

A játékosnak nem esett komolyabb bántódása, és a mentősök a vizsgálat után úgy határoztak, hogy nincs szüksége kórházi ellátásra.

Hirdetés

Tekintettel arra, hogy fel tudta hívni a mentőket, az ijedtség valószínűleg nagyobb volt, mint a sérülés, de ettől függetlenül persze nagyon jól tette, hogy kivizsgálást kért.

A hasonló esetek sajnos nem olyan ritkák, mint szeretnénk, és bár szerencsére azt kevesen mondhatják el, hogy megrázta őket az áram játék közben, sokunknak mentek tönkre cuccai a viharban. Jómagam is nyitottam már ki gépházat egy villámcsapás után arra, hogy minden, ami benne volt, szenesre égett.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)