Hirdetés

Egy színész árulhatta el, hol játszódik majd a 2024-es Call of Duty

|

Lazán posztolt pár videót és képet, lehet, hogy nem kellett volna.

Hirdetés

Egyelőre még abban sem lehetünk száz százalékig biztosak, hogy a 2023 őszén megjelenő Call of Duty a Modern Warfare 2 kiegészítőjének indult, de később önálló játékká fejlődött Modern Warfare 3 lesz-e, mivel az Activision Blizzard mostanában későre hagyja az új CoD bejelentését, elegendő teret adva az előző évben megjelent játéknak. A széria részei azonban párhuzamosan készülnek, a 2024-ben megjelenő játékon pedig a Treyarch dolgozik.

Nem először hallunk pletykákat ennek kapcsán, és a korábbi értesülések összecsengenek azzal, amit egy színész posztja sugall.

Hirdetés

Luke Charles Stafford Facebookon örvendezett arról, hogy a következő, jövőre megjelenő Call of Duty játék főszereplőjét, Ratcliffe-et róla mintázták, az ő arcát és külsejét rögzítik hozzá. Üzent az egyetemi haverjainak, akikkel Black Ops II-zött éveken át, hogy jövőre újra összecsaphatnak. Egyik videójában egy mo-cap stúdiót láthatunk, ahol a Call of Duty csapatának számos tagja jelen van, és néhányan Modern Warfare 2-es pólót viselnek. A poszt már 2 napja éles és publikus, de nem kizárt, hogy le fogják vetetni.

Na de miért olyan egyértelmű, hogy mikor játszódik az új CoD? Ratcliffe neve lehet kódnév, de könnyen elképzelhető, hogy Peter Ratcliffe brit katonát takarja, aki harminc éven át volt ejtőernyős az öbölháborúban. Az 1990-1991 között zajló ütközetben 39 ország indított támadást Irak ellen, a harcok Irakban, Kuvaitban, Szaúd-Arábiában, Izraelben és a Perzsa-öbölben zajlottak.

A hivatalos bejelentésre jövő nyár végén kerülhet sor leghamarabb, addig várjuk az új CoD-ot, és kesergünk azon, mennyire megborította a játékmenetet a The Boys szuperhősképességeinek bekerülése a Modern Warfare 2-ben és a Warzone 2-ben.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)