Hirdetés

Egy szivárgás szerint ilyen lehet a következő Splinter Cell

|

Egy játékipari bennfentes jelentése alapján a Ubisoft nem távolodik el a bevált recepttől túlságosan.

Hirdetés

A rajongók tulajdonképpen a 2013-as Blacklist óta rágják a Ubisoft döntéshozóinak fülét, hogy bővítsék új, teljes értékű játékkal a szériát, de Sam Fishernek sajnos be kellett érnie cameókkal és egy VR-vadhajtással. Pár hete azonban felcsillant a remény egy általában jól értesült, belsős forrássokkal rendelkező újságírónak, Tom Hendersonnak köszönhetően, aki elárulta, hogy a Ubisoft egy vadonatúj Splinter Cell epizódon dolgozik, amely bár még a fejlesztés korai szakaszában tart, de nem spin-off és nem is valamilyen VR-projekt lesz, hanem a fősodorhoz tartozó alkotás. 

Hirdetés

Most újfent Henderson jelentkezett néhány részlettel a projekt kapcsán: értesülései alapján a következő Splinter Cell a nyílt világ felé mozdul el, az Assassin's Creed jóval lopakodósabb változata lesz. Állítólag hasonlóan kezeli a térképet, mint ahogyan teszi azt a Halo Infinite.

A 343 Industries játékában a játszótér tagolt, tele aktivitásokkal, amikkel a játékosok lefoglalhatják magukat, amikor egy kicsit elkalandoznának a fő misszióktól.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ha a "lopakodósabb Assassin's Creed" olyasfajta lesz, mint amilyen a franchise legelső része volt, akkor az nem hangzik rosszul, de Henderson nem árult el további információkat, így csak találgatni tudunk a Ubisoft terveit illetően. Ti mit gondoltok az említett koncepcióról?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)