Hirdetés

Egy tajvani fickó kijátszotta a WoW-ot.

|

Miközben a WoW-osok várják a 3.3-as patchet kevés a friss hír.

Hirdetés

Azonban egy tajvani illetőségű játékos, akinek nevének latin átírása nem áll rendelkezésemre, "kijátszotta" a World of Warcraftot - persze a játékot nem lehet végigjátszani, de el lehet benne érni mindent.

Elsőként a világon megszerezte az összes Achievementet, 986/986 öcsit elérve az armoryban.

Technikailag még hiányzik neki a BB King (amelyet a 3.2.2-es patch adott a játékhoz), emiatt egy pontot levont tőle a rendszer, azonban a régi PvP rendszer hibája miatt egy pontot hozzáadott - így jött ki a 986/986.

Armory statisztikái szerint 390895 lényt ölt meg a World of Warcraftban, 8543-szor halt meg. 7255538878 pont sebzést okozott és 5906 küldetést csinált meg - ami naponta 14,6 küldetést jelent.

Félreértés ne essék, eszem ágába sem lenne mondani, hogy bárki is csinálja utána, de azért nem semmi, valljuk be.

Eredeti Armory Link

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)