Hirdetés

Egy új Cyberpunk 2077 modnak hála már kedvünkre változtathatjuk V frizuráját

|

A modderek már gőzerővel dolgoznak, hogy egy rakás érdekes és hasznos módosítással bővítsék az alapjátékot.

Hirdetés

A Cyberpunk 2077 karaktergenerátorát követően sajnálatos módon nincsen lehetőség arra, hogy bármikor máskor a játék során kedvünkre változtassunk V kinézetén a frizura, vagy éppen a tetoválások tekintetében.

Az első hiányosságra már meg is találta a megoldást egy modder csapat, így aki nem elégedett a főhőse hajviseletével, vagy csak simán megunta, ezentúl már kedvére lecserélheti.

Hirdetés

A "User-Friendly Hairstyle Changer" nevű mod részletes leírást tartalmaz, hogy fogjunk neki a játékbeli fodrászatnak. A feltöltő megjegyezte, hogy egyelőre csak a hajat lehet ezzel a módszerrel változtatni, viszont vélhetően később az arcszőrzet váltására is érkezhet megoldás, illetve nem zárja ki a haj- és szemszín cseréjét sem.

A modot, illetve a kapcsolódó részletes útmutatót a Nexus Mods honlapján keresztül érhetitek el, természetesen teljesen ingyen. A változtatások eszközölése előtt viszont mindenképpen készítsetek biztonsági mentést, hogy egy hiba ne vágja tönkre több órányi játékotokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)