Hirdetés

Egy új GTA 6 szivárgás szerint egy gyerek is fontos szerepet kaphat a történetben

|

Vajon ha ez igaznak bizonyul, mekkora botrány lesz ebből?

Hirdetés

Ahogy egyre közelítünk a Grand Theft Auto 6 valódi bemutatójához, úgy szaporodnak az újabb "szivárgások". A legutóbbi pletykáknak azonban ad némi alapot, hogy több forrás is egybehangzóan állítja, időben nagyon közel egymáshoz, de ez persze nem zárja ki, hogy egy forrásból dolgozzanak.

A tavalyi nagy GTA 6 szivárgás után már szinte biztos, hogy a játék egyik főszereplője egy Lucia nevű nő lesz. A mostani híreszteléseknek köszönhetően újabb érdekes dolgot tudhatunk meg róla, persze kezeljük ezt fenntartásokkal egyelőre. A Rockstar Universe beszámolója szerint Luciának van egy kisgyereke, aki többször szerepelni fog majd átvezetőkben, és fontos eleme lesz a történetmesélésnek.

Hirdetés

Ez az infó egy meg nem nevezett "belsős forrástól származik", ami persze nem egy kifejezetten erős alap, de az már igen, hogy a gyerkőc felbukkant egy korábbi szivárgás részletei között is.

A múlt hónapban egyébként a /r/GamingLeaksAndRumors subredditen felbukkant poszt is említette a gyermeket, aki fontos része Lucia életének, de itt a közösség erősen szkeptikusan kezeli az értesülést (és nem lehet hibáztatni őket ezért). Mindez csak azért érdekes, mert a GTA játékok ugyan szerepeltettek utódokat korábban, de azok már nagyobb kamaszok voltak, és lássuk be, egy kisebb gyermek erőteljes bevonása a történetbe (lásd Telltale-féle The Walking Dead) sokkal drámaibb és erősebb hatású lehet, mint azt indokoltnak érezhetné az ember a korábbi részek világát, sztorijait, hangulati elemeit ismerve.

Akárhogy is, december elején minden kiderül majd. Ti mit vártok a bemutatótól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)