Hirdetés

Egy új Layers of Fear projekten dolgozik a Bloober Team, a látványra nem lesz panasz

|

A pszichológiai horror sorozat következő felvonása már az Unreal Engine 5-ben készül.

Hirdetés

A The Medium sikerei után a Bloober Team visszatér a gyökereihez. A srácok a TGS 2021-en bemutattak egy kis ízelítő videót, amiből kiderült, hogy a következő játékuk egy Layers of Fear projekt.

A sorozat első két része brutálisan kemény horror volt, ami a feszültségre és az érzelmeinkre épített, és ami kiadósan megkínozta minden idegszálunkat a játékidő néhány órájában. A következő felvonás még izgalmasabbnak tűnik, pláne, hogy Unreal Engine 5-tel készül.

Hirdetés

Mivel a teaserben elkerülték a hármas számot, és alcímet sem adtak a cuccnak, így jelenleg nem tudjuk, hogy egy spin-offról van szó, remake-ről, folytatásról vagy pontosan miről. A lényeg, hogy visszatérünk a zaklatott művész elméjébe.

A videó végén halványan kirajzolódott a 2022-es dátum, így valószínűleg jövőre már pörgethetjük is majd a játékot, akármi is lesz ez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)