Hirdetés

Egy új The Witcher 3-as easter egg adhat választ a Cyberpunk 2077 megoldatlan titkára?

|

A CD Projekt RED nagyon élvezheti, ahogy a rajongók próbálják megoldani az immáron két játékon keresztül gyűrűződő titkot.

Hirdetés

A The Witcher 3: Wild Hunt újgenerációs frissítése rengeteg apróságot hozott magával a vizuális felújításon túl. Henry Cavill kutyája mellett egy új easter egg is van a játékban, ami összekötheti a Witcher világát a Cyberpunk 2077 univerzumával.

Az egész a Destroyed Bastionnel kezdődik Velenben, ahol három rom falairanak kis kapcsolók kerültek. A kapcsolók aktiválásával felébred egy elementál, amit ha levágunk, megjelenik egy kapu, aminek túloldalán az erőd teteje és egy Wraithekkel teli szoba vár.

Hirdetés

A Wraitheket nem lehet megölni, de nem is ők a fontosak, hanem a szimbólum, ami a szoba falán van. A különböző alakzatokkal körülvett háromszögben titokzatos vonalak húzódnak, melyek "véletlenül" pont ugyanolyanok, mint a Cyberpunk 2077 három épületének jelölései.

A szobrokon fellelhető a FF:06:B5 felirat, és nem annyira meglepő módon a Witcher 3 új easter eggjében is az egyik vésetnek FF a fordítása. Az FF:06:B5 egyébként egy mai napig megoldatlan rejtély: a játékosok megpróbálták különböző kódokra lefordítani azt, de még mindig nem értek el vele semmilyen eredményt. Maga Pawel Sasko, a Cyberpunk küldetéstervezője is megerősítette, hogy még mindig nem derült ki, mit is jelent az FF:06:B5.

Lehet, hogy a megoldás a The Witcher 3 új rajzában van? Mi ezt nem tudnánk megválaszolni, de az erre szakosodott subreddit lakói már kombinálnak. Egy biztos: ez egy lépéssel közelebb hozta a The Witcher és a Cyberpunk világait.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)