Hirdetés

Egy újabb horrorikonnal erősít a Dead by Daylight

|

Ha már egy élőszereplős baba uralta a mozikat idén, miért ne dominálhatna a Behaviour Interactive horrorjátékában is egy bábu?

Hirdetés

Bravúros, hogy a Behaviour Interactive és a Starbreeze Studios 2016-ban elrajtolt aszimmetrikus horrorjátéka, a Dead by Daylight továbbra is fenn tud tartani egy rajongóbázist, amit a folyamatos tartalmi frissítéseknek és a brutális crossovereknek köszönhet. Csak idén olyan illusztris vendégek bukkantak fel a játékban, mint Nicolas Cage és Ellen Ripley, de korábban - a teljesség igénye nélkül - egy rakás más kultikus horrorszéria is képviseltette magát a felhozatalban. 

A készítők pár hónapja leplezték le, hogy milyen komoly terveik vannak a franchise-zal, amelyek között a Dead by Daylight további frissítései mellett helyet kapott egy történetvezérelt alkotás is a Supermassive Gamesszel és egy PvE-élmény is a Midwinter Entertainment együttműködve. 

Hirdetés

A Dead by Daylight következő frissítése a Child's Play, avagy magyarul Gyerekjáték széria vérszomjas babáját, Chucky-t adja hozzá a gyilkosok listájához, november 28-tól lesz elérhető. A rajongók szíve bizonyára már ettől is nagyot dobbant, de valószínűleg még jobban fognak örülni, ha meghallják a Behaviour közleményét, miszerint Chucky eredeti szinkronszínésze, Brad Dourif is visszatér, hogy újra megszólaltassa a sorozatgyilkos bábut. A fejlesztők továbbá elmondták, hogy az új gyilkost testre is lehet szabni a Good Gal öltözékkel, amelyet Tiffany Valentine (Chucky menyasszonya) ihletett. 

Ahogyan az várható volt, Chucky erőssége a pályán való ügyes lopakodás, és rendelkezik egy Slice & Dice nevű hasznos képességgel is, amelynek segítségével az áldozatok felé vetheti magát. Emberi alakja, Charles Lee Ray szellemformában támogathatja őt, Scamper névre keresztelt képessége pedig lehetővé teszi számára, hogy átugorjon az ablakokon és átmásszon a raklapok alatt. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)