Hirdetés

Egy Vasember játék is készülhet az EA-nél a Fekete Párduc mellett

|

Az Electronic Arts nagyobb üzletet köthetett a Marvellel, mint gondoltuk.

Hirdetés

Érdekes pletykák tartják izgalomban a Marvel-rajongókat. Egy iparági bennfentes, Nick Baker még a nyár elején szellőztette meg, hogy az Electronic Arts leszállíthat egy játékot, ami a Marvel univerzumában játszódik, majd a hasonló körökben mozgó Jeff Grubb júliusban árulta el, hogy a vállalat egy Fekete Párduc projekt felett bábáskodhat.

Grubb egyúttal azt is hozzátette, hogy tudomása szerint az EA nem is csak egy Marvel-témájú játékot fog kiadni, hanem akár többet is. Ezt árnyalta most egy másik ismert szivárogtató, Tom Henderson, aki nemrég a Twitteren osztotta meg az értesüléseit az Electronic Arts második pletykált projektjével kapcsolatban.

Hirdetés

A tweet szerint:

"Hallottam róla néhány pletykát, hogy Vasemberről szólhat, de nem volt konkrétum, amiről beszámolhattam volna. Egyelőre erősen a "pletyka" kategóriába tartozik, de ha hallok/látok több konkrét információt, akkor be fogok számolni róla. Csak gondoltam, hogy érdemes megemlíteni".

Az EA igazgatója, Andrew Wilson a napokban hangsúlyozta az egyjátékos címek fontosságát (válaszul a korábbi viccelődésükre), augusztus 24. és 28. között pedig éppenséggel megrendezésre kerül az idei gamescom, szóval ez tökéletes alkalom lehetne az Electronic Arts számára, hogy bejelentse a pletykált Marvel-projektjeit, elvégre a gigász már visszatérő vendég Kölnben. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)