Hirdetés

Egy youtuber elkészíti a GTA 6 trailerét, és annyira jól néz ki, hogy szívesen játszanánk az ő változatát

|

A rajongó így akarja felhívni magára a Rockstar Games figyelmét, hátha alkalmazzák majd.

Hirdetés

Pletykák ugyan akadnak (legyen az valósnak tűnő, mint a folytatás költségvetése vagy teljesen kamu, mint az állítólagos előzetes), azonban a Rockstar Games azóta mélyen hallgat a Grand Theft Auto 6-tal kapcsolatban - amely a Microsoft információi szerint 2024-ben jelenhet meg -, hogy korábban kiszivárgott a GTA 6 korai verziója és komoly kellemetlenségeket okozott a fejlesztőknek.

Kiszámíthatatlan, hogy mikor kapunk valamilyen hivatalos részletet és bármikor felbukkanhat az új rész előzetese, hiszen a Grand Theft Auto VI akkor is felrobbantja a netet, ha egy esős hétfőn bukkan fel. Akadnak azonban olyan türelmetlenebb rajongók is, akik igyekeznek kreatívan viszonyulni a várakozással töltött időhöz és elképzelik, hogy ők milyen folytatást raknának össze. 

Hirdetés

Most éppen az egyik youtuber, bizonyos 12th Hour alkotásán pörög az internet, aki három videón keresztül mutatta be, hogyan készítette el álmai GTA 6-ját... vagyis annak trailerét. A videós az első részben realisztikus karakterekkel, élethű várossal, élvezetes motorozással, rendőrüldözéssel és pofás apartmannal mutatta meg, hogy milyen alapokkal látná el a saját játékát: 

A második felvonásban aztán olyan ötletekkel is eljátszott, mint a parkour (ami a továbbfejlesztett mozgást hivatott prezentálni), a verdák tuningolása (kipofozott belsővel, bütyköléssel és egyedibb garázsokkal egybekötve) és a börtönből való szökés (amit igyekezett filmszerűvé tenni): 

Végül a harmadikban helyet kaptak a rablások, a még realisztikusabb kocsik és a szinkronszínészt is sikerült megtalálni, aki elmondja a főhős előzetes alá bevágott monológját. A készítő nem titkolt szándéka, hogy a Rockstar is felfigyeljen rá (elég csak a címben látható felhívásra gondolni), azonban egyelőre a végeredmény még várat magára, elvileg az utolsó simítások vannak hátra:

Amint 12th Hour közzéteszi az elkészült trailert, megosztjuk veletek is. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)