Hirdetés

Egyáltalán nem való gyerekeknek a Ubisoft Star Wars-játéka, de nem azért, amiért gondolnád

|

Szigorú ítéletet hozott a dél-koreai korhatár-besorolási bizottság a Star Wars Outlaws ügyében.

Hirdetés

Nincs már messze a véletlen szülte Star Wars-nap, azaz május 4-e, és biztosak lehetünk benne, hogy tartogat pár meglepetést arra az alkalomra a Disney fennhatósága alá került Lucasfilm, ahogy az értékes licenc használatáért jó pénzt fizető partnerei is. Példának okáért befuthat a Star Wars: The Acolyte második előzetese (az első trailert magyar felirattal itt találod), hatósági áras lehet az a bizonyos kék tej, illetve megjelenési dátumot kaphat a Star Wars Outlaws.

Abból kiindulva, hogy a Eurogamer beszámolója alapján a dél-koreai korhatár-besorolási bizottság már értékelte is a Massive Entertainment (Tom Clancy's The Division) alkotását, egyre valószínűbbnek tűnik, hogy tényleg elrajtolhat még az év vége előtt.

Hirdetés

Jelen írás hírértéke nem merül ki ennyiben, mivel az is lényeges, hogy a koreaiak nem ajánlják 19 éven aluliaknak a játékot. Ebbe a kategóriába olyan alkotásokat szoktak besorolni, amelyekben a gyerekekre és fiatalkorúakra érzelmi vagy fizikai értelemben káros hatást gyakorló társadalomellenes eszmék, vallások vagy nyilvános viselkedési minták jelennek meg. Az obszcenitás, a túlzott erőszak, a szexualitás és a csúnya beszéd miatt szintén 19-es plecsni jár, akárcsak a szerencsejáték bármilyen formájáért.

Az imént felsorolt banánhéjak közül a Star Wars Outlaws a szerencsejátékon csúszott el, ami nem meglepő, hiszen egy parti sabacc éppúgy hozzátartozik a törvénnyel gyakran összeütközésbe kerülő csempészek életviteléhez, mint a vukikhoz a loncsos bundájuk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)