Hirdetés

Egyből két Diablo IV kiegészítőt is készít a Blizzard

|

A patchelés mellett már a kvázi folytatáson dolgoznak.

Hirdetés

Jelenleg is minden szabad percemben a Diablo IV-et nyúzom, hogy minél előbb szállíthassam nektek a mi tesztünket is, de akik valamelyik drágább verzióra ruháztak be, már pontosan tudják, hogy elképesztően jó lett a Diablo IV - a többiek holnap vethetik rá magukat a játékra. Temérdek tartalmat zsúfolt bele a negyedik részbe a Blizzard csapata, és most egy újabb ígéretet kaptunk arra, hogy bőven jön még új kaland.

A játék general managere, Rod Fergusson ugyanis nemrég részletesen mesélt arról, mivel vannak most épp elfoglalva a fejlesztők. Egyrészt folyamatosan javítgatják a Diablo IV-et, készülnek a patchek, finomhangolják a kasztok között balanszt, de az is kiderült, hogy közben már a kiegészítőkön is ügyködnek. 

Hirdetés

Bizony, a többesszám egyáltalán nem véletlen. Fergusson a Kinda Funny podcastjában egészen pontosan úgy fogalmazott, hogy a csapat most indítja el az alapjátékot, épp befejezik az első seasont, már dolgoznak a másodikon, és ezeken felül ugyancsak dolgoznak az első kiegészítőn, és belekezdenek a második expanzió munkálataiba is. 

Azt tehát már biztosan tudjuk, hogy minimum két kiegészítőt kapni fog a Diablo IV. Ez egyébként a harmadik epizód esetében is így lett volna, de végül csak egy kiegészítőt kaptunk a Reaper of Souls képében, a Rise of the Necromancer már egy jóval soványabb pakk lett. Remélhetőleg most nem jön szembe velünk egy hasonló újratervezés.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)