Hirdetés

Egyedi, 100%-ig fémet tartalmazó hővezető lap!

|

A Coollaboratory cég innovációja a Liquid MetalPad, mely eltérve a szokásoktól nem hővezető paszta, hanem...

Hirdetés

...egy csak fémet tartalmazó egybefüggő lap.

A cég méltán sikeres hővezető anyaga, immáron elérhető PS3 valamint XBOX 360-as konzol gépekhez és videó kártyákhoz is. Ez az első hővezető pad, ami 100%-osan fémből készült, amely alacsonyabb hőfokon olvad, és ilyenkor megmutatkozik a szinte utánozhatatlan hővezető képessége az „ötvözetnek". Az egész dolog lényege, hogy tényleg nincs benne szilícium, ami kevésbé toxikus, a több fém, pedig jobb hővezetést eredményez. A felhasznált fémeknek (Réz, Bizmut és Indium) mindnek megvan a maga szerepe.

metalps3_gs.jpg


Az érdekes fejlesztésen kívül, találkozhattam még néhány újdonsággal. Ezek között szerepelt a Xilence tápfeszültség tesztelő eszköze, az Arctic ezüst alapú kétkomponensű, hővezető ragasztója, az AC Ryan ATX csatlakozó kiszedője és kétféle Bitspower 120mm-es egyedi mintás ventilátor rács. Ezekről és a Liquid MetalPad-ról itt olvashattok bővebben!

xilence_gs_1.jpg


 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)