Hirdetés

Egyedi és hangulatos akciójáték lesz a Tim Burtont idéző Lost in Random

|

Az EA Originals által felkarolt játék gameplay előzetese kimondottan meggyőző.

Hirdetés

Egy közepesen izgalmas EA Play Live-on vagyunk túl, de legalább megerősítették, hogy készül a Dead Space remake, bemutatkozott a Battlefield Portal, illetve megtudtuk, hogy sztoriközpontú lesz a GRID Legends. Jutott némi szerephez a következő EA Originals játék, a Lost in Random is, amit a Fe-t készítő Zoink Games fejleszt, és egy fura fantáziavilágba vezet minket, ahol a véletlenszerűség valamiért kiemelt fontosságú. 

A játékmenetet bemutató előzetesben láthattuk, amint a főszereplő, Even (Páros) testvérét, Oddot (Páratlant) keresi, társa pedig egy hatoldalú kocka, aki különböző módokon segíti a harcban.

Hirdetés

Látványos mozdulatok kíséretében csaphatjuk le azokat, akik az utunkat akarják állni. Látványvilágában van egy kis Tim Burtonösség, de az Alice játékokat is megidézi, csak kevésbé véres. A harc mellett fejtörők és ügyességi feladatok is várnak majd ránk.

Nem kell sokat várnunk rá: szeptember 10-én fog megjelenni PC-re, PlayStation és Xbox konzolokra, valamint Switchre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)