Hirdetés

Egyetlen megjegyzés miatt rúgták ki az Evolve közösségi menedzserét

|

Az L.A. Clippers tulajdonosának, Donald Sterlingnek a rasszista kijelentéseit védő üzenetéért vesztette el az állását a Turtle Rock dolgozója.

Hirdetés

Az Evolve 2014 egyik legjobban várt lövöldéje és ahogy az előzetesünkben is olvashattátok, elég bizalomgerjesztően alakulnak a dolgok. 

Az Evolve csapata viszont most egy emberrel szegényebb lett. Ha nem követtétek mostanában a nem játékos híreket, akkor bizonyára nem tudjátok, hogy az amerikai sajtó az L.A. Clippers tulajdonosának rasszista kijelentésétől volt hangos, amit szerencsétlenségére valaki felvett. A dolog érdekessége, hogy a felvétel Sterling saját otthonában készült.

Ezzel kapcsolatban az Evolve közösségi menedzsere a hét elején kirakott egy üzenetet Twittere, miszerint "amerikaiként, Donald Sterlingnek joga van bigott öregembernek lennie a saját otthonában", majd hozzátette, hogy "ő egy áldozat".

Ez a tweet okozta a vesztét, ugyanis a Turtle Rock és a 2K pontosan annyira komolyan vette ezt az egész ügyet, mint az amerikai média és ezért elhatárolódtak Josh Olin kijelentésétől. Olyannyira, hogy kirúgták és már "volt közösségi menedzserként" hivatkoznak rá a tweetjeikben.

Josh Olin ettől függetlenül mindenkit arra biztat, hogy vegyék meg az Evolve-ot, mert a történtek ellenére a Turtle Rock nagyon érti a dolgát és a játék remek lesz. Amennyit én láttam belőle, az alapján tényleg az.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)