Hirdetés

Egyéves a Good Old Games

|

Betöltötte első évét a régi játékok tárháza, az ünnepelt ennek örömére akcióval lepte meg a játékosokat.

Hirdetés

A CD Projekt kezdeményezésének - afféle virtuális múzeumként összegyűjteni a '80-as, '90-es évek játékait, valamint az ezredforduló utáni alkotásokat - magva egy évvel ezelőtt szökkent szárba.



Ma már 133 részben sehol máshol beszerezhető játék található a gog.com kínálatában, melyek legnagyobb erénye, hogy Windows XP és Windows Vista operációs rendszerek alatt is hajlandóak elindulni. 25 fejlesztő- és kiadóvállalatot találunk partnerei között, a lista hónapról hónapra bővül.
A nagy esemény, vagyis az első év lezárása egy, még hat napig tartó akciót tartogat számunkra. Ennek keretében a következő címekből (Fallout, Fallout 2, Fallout: Tactics, Freespace + kieg., Freespace 2, Descent + Descent 2, Descent 3 + kieg., Eartworm Jim 1+2, MDK, Giants: Citizen Kabuto, Sacrifice, Redneck Rampage Collection) válogatva minden második példányt ingyen kapjuk meg. A páratlan számú darabok ennek megfelelően 5,99 dollárba kerülnek.



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)