Hirdetés

Egymillió Champions Online karakter

|

Aki esetleg úgy dönt, kipróbálja az ingyenes hétvége során a Champions Online-t, nem kell attól félnie, hogy kihalt szervereken kell kalandoznia.

Hirdetés

A Cryptic Studios MMO-ja ugyanis elég jól startolt. Erről számolt be a fejlesztőcsapat, miközben örömmel közölték, hogy immár egymilliónál is több karakter alkottak a játékosok.

A Champions Online első kiegészítőjének alkalmából pedig a hétvégén ingyenesen is kipróbálhatjuk, milyen az amikor a felhőkarcolók felett szárnyalunk, szuperütésünktől elszáll a gaz ellen, és senki nem röhög ki minket, ha kívül hordjuk az alsógatyánkat. Az egymillió karakter természetesen nem azt jelenti, hogy ennyi előfizető is van, mert minden felhasználó több szuperhőssel is operálhat, ám minden esetre bíztató szám. Hajrá Cryptic.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)