Hirdetés

Egymillió eladott PS3 Slim és varázspálcás játékok sora a Sonytól

|

Nyilvánosságra hozták a karcsúsított konzol eladásait, valamint a Sony saját fejlesztésű mozgásérzékelős játékainak listáját is.

Hirdetés

A sokáig kacsának gondolt PlayStation 3 Slim játékkonzolból megjelenését követően három hét alatt elkelt az első millió, ami bizony nem kis teljesítmény.



Kaz Hirai cégvezér szerint a siker jelentős mértékben köszönhető a készülék árának, bár azt sosem fogom megérteni, hogy 299 dollár az miért 299 euró. A helyzet tehát eme pénzügyi anomália ellenére is rózsásnak tekinthető, s a roppant izgalmasnak ígérkezők karácsony (pl. Uncharted 2) után egy unalmasnak cseppet sem nevezhető tavasz következik, amiko végre bemutatkozik a varázspálcának becézett mozgásérzékelős vezérlő.



A LittleBigPlanet, valamint a nemrég bejelentett Resident Evil 5: Director's Cut bevallottan támogatni fogja a készüléket, ám a Sony biztosra megy, s egy rakás saját fejlesztésű játékkal készül a premierre, hogy legyen majd miből válogatni. Ape Escape, Echochrome 2, Eccentric Slider, Sling and Draw, Champions of Time, Motion Party, The Shoot, Tower, PAIN, Flower, Hustle Kings, High Velocity Bowling és EyePet, ebből állnak a kínálat. Ezek közül némelyik már megvásárolható, így nyilván valamilyen frissítés formájában épül be a varázspálca támogatása.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)