Hirdetés

Egyre biztosabb, hogy a The Boys egyik karaktere is benne lesz a Mortal Kombat 1-ben

|

A sorozathoz köthető TikTok-fiók erősíthette meg a cameót.

Hirdetés

Bár az új idővonalat kezdő Mortal Kombat 1 már az alap karakterfelhozatalával is tartogat elég érdekességet, hiszen minden egyes harcos megújult és az egymáshoz fűződő viszonyuk is megváltozott, azonban a NetherRealm Studios ezúttal sem fogja kihagyni a lehetőséget arra, hogy DLC-kkel vendégszereplőket hozzon be ebbe a kegyetlen világba.

Egy májusi szivárgásnak köszönhetően kiderült, hogy Peacemaker, Omni Man és Homelander is felbukkanhatnak majd a Kombat Pack 1 részeként, de állítólag benne lehet Megan Fox színésznő és Travis Scott rapper is. Homelander behozatalára pedig most újabb utalás történt. 

Hirdetés

A TikTokon megjelent videó alá - amely az Amazon Prime Video The Boys sorozatának és a Call of Duty crossoverét mutatta be - egy felhasználó odakommentelte, hogy a COD mellett lehetséges-e a Mortal Kombat-együttműködés is, mire a The Boys mögött álló csatorna, a Vought International Studios azt válaszolta, hogy a Mortal Kombat megerősítve, egy későbbi hozzászólásban pedig hozzátette, hogy most nem mondhatnak többet a kollaborációról, de Homelander "valamikor" elérhető lesz majd a játékban. Ez még nem jelent hivatalos megerősítést, de már majdnem. 

Emellett Twitteren az is kiderülhetett, hogy ki szólaltatja meg a játékban Scorpiont. Azt már tudtuk, hogy Smoke-ot a Marvel's Spider-Man játékok Peter Parkerét szinkronizáló Yuri Lowenthalra bízták, azt viszont még találgatták a rajongók, hogy az egyik legnépszerűbb karakterhez kit castingolt a NetherRealm. Nos, Lowenthal azt írta egy Twitter-posztban, hogy "Ahol füst van...", mire egy kollégája, Daisuke Tsuji retweetelte azt és folytatta: "...ott tűz is van." Ebből a közösség arra következtet, hogy Tsuji keltheti életre Scorpiont. Tsujit olyan videojátékokban hallhattuk már, mint a Prey, a Death Stranding, a Naraka: Bladepoint, a Call of Duty: Modern Warfare 2 és a Ghost of Tsushima, amelyben a főszereplőt, Jin Sakait szinkronizálta. 

A Mortal Kombat 1 szeptember 19-én fog megjelenni PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re. Ha még nem tettétek volna, olvassátok el az előzetesünket róla, érdemes. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)