Hirdetés

Egyre biztosabb, hogy más platformon is játszható lesz a The Last of Us Part II

|

Szaporodik azoknak a bizonyítékoknak a száma, amelyekből világosan látszik, hogy jön a Naughty Dog játékának újrakevert kiadása.

Hirdetés

Három és fél éve már annak, hogy megjelent a rajongótábort megosztó, de ennek dacára mind kritikai, mind pénzügyi szempontból kiválóan teljesítő The Last of Us Part II. A Naughty Dog pedig azóta sem ül tétlenül a babérjain, hanem olyan alkotásokkal örvendeztette meg rajongóit, mint az előbb PlayStation 5-re, majd PC-re is kiadott Uncharted: Legacy of Thieves Collection (ami az Uncharted 4: A Thief's End, valamint az Uncharted: The Lost Legacy újrakevert változatait tartalmazza), továbbá a hasonló ütemezésben megjelent The Last of Us Part I. Az utóbbi nem más, mint a csapat 2013-as kultjátékának teljes körű remake-je, igaz, multiplayer nélkül.

Ami a jövőt illeti, hivatalosan csak az egyelőre cím nélküli The Last of Us spin-off létezését erősítették meg, mely az első rész Factions játékmódjából merít inspirációt, viszont a Sony live service-es játékainak felülvizsgálatával megbízott Bungie állítólag nem találta meggyőzőnek. Nagyon valószínű  hogy emellett már készül a sorozatot trilógiává bővítő harmadik felvonás, és bizony arra is sok jel utal, hogy előbb-utóbb bejelenti a Sony a második epizód újrakevert kiadását.

Hirdetés

Legutóbb egy, a Naughty Dognak besegítő külsős művész LinkedIn-profilja árulkodott a The Last of Us Part II Remasteredről, előtte a széria zeneszerzője szólta el magát, most pedig a PlayStation Game Size Twitter/X-fiók sugallja azt, hogy nem lehet már messze a leplezés, sem az azt követő megjelenés, mivel hozzáadták a PlayStation Network backendjéhez a PS5-ös változatot. A PC-s kiadásról nem esett szó, de az eddigi mintát elnézve ha nem is ugyanakkor, de pár hónap késéssel arra is rátehetik a kezüket az érdeklődők.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)