Hirdetés

Egyre biztosabbnak tűnik, hogy a 2024-es Call of Duty milyen környezetbe visz majd minket

|

Egy jelentés belsős forrásokra hivatkozva számolt be róla, hogy min dolgozik a Treyarch.

Hirdetés

Idén a Sledgehammer Games jelentkezett a Modern Warfare 3-mal, de felemás munkát végzett: a kampányt szörnyen elszúrta, a multiplayer szegmens pedig hiába lett szórakoztató, szintén nem problémamentes. A Treyarch által jegyzett Zombies mód legalább jó móka, még ha kell is neki még némi törődés, de a fejlesztőcsapat jelentős része a 2024-es Call of Duty játékkal van már elfoglalva. 

Azzal a projekttel, amelyről nem hivatalos úton számos információmorzsát hallhattunk már az évek során: idén nyáron például egy színész utalgatott arra, hogy a következő CoD az öbölháborúban játszódhat a Black Ops Cold War folytatásaként, amit korábbi szivárgások is alátámasztottak

Az állítólag Cerberus kódnév alatt fejlesztett Call of Dutyról most a Windows Central pletykált kicsit, amely "több, az Activision terveit ismerő forrásra" hivatkozva állítja azt, hogy az új CoD valóban a Black Ops szériát erősíti majd, és megpróbálja majd "az öbölháború árnyalt narratíváját feltárni, kritikusan összpontosítva a konfliktus különböző résztvevőire". (Az öbölháború 1990 és 1991 között zajlott, amelynek keretében 39 ország indított támadást Irak ellen, a harcok pedig Irakban, Kuvaitban, Szaúd-Arábiában, Izraelben és a Perzsa-öbölben zajlottak.)

Hirdetés

A történet a hidegháború korszakának végéhez kapcsolódva feltárja annak néhány következményét, és ez az időszak lehetővé teszi, hogy visszatérjenek a hagyományosabb katonai technológiákhoz és az ismert Black Ops eszközökhöz a modern és a futurisztikus technológiák helyett.

A Windows Central szerint a 2024-es Call of Duty rendelkezik a leghosszabb fejlesztési idővel a Treyarch összes CoD-játéka közül, állítólag az Activision jövőre egy késő őszi, tél eleji megjelenéssel tervez. A honlap említést tett egy nagy előrendelői bónuszról is, amellyel a vásárlók napokkal korábban hozzáférhetnek majd az alapjátékhoz, és akár hetekkel előbb egyes módokhoz. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)