Hirdetés

Egyre nagyobb a Ubisoft Romania

|

A hagyományos francia-román barátság jegyében tovább növeli a kiadó a romániai stúdióiban alkalmazottak létszámát.

Hirdetés

A Ziarul Financiar gazdasági napilap november 24-én írt elsőként arról, hogy a legnagyobb európai kiadó továbbra is szembehalad az aktuális trenddel, s miközben az iparág szereplői jellemzően leépítésekbe kezdenek, a Ubisoft tovább növeli alkalmazottai létszámát. Célul tűzte ki, hogy a kelet-európai térségben 1000 főre növelje az általa foglalkoztatottak számát. A kisebb jelentőségű bolgár irodáról nem esett szó, ellenben a Ubisoft Romania bukaresti központjába 75, a craiovai irodába további 51 főt keresnek. Ezzel a Ubisoft Romania gárdája 650 fősről 776-ra nőne, s megközelítené a tervezett 800 főt.

Silent Hunter 4: Pacific Uboat Missions

shunter4-uboat.jpg


A Ubisoft Romania gondozza jelenleg a Silent Hunter és a Blazing Angels sorozatokat, illetve tőlük várható 2009. tavaszán a Tom Clancy's H.A.W.X.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)