Hirdetés

Egyszerűen képtelen meghalni: még mindig készül a Dead Island 2

|

A kiadó is megerősítette, hogy továbbra is dolgoznak a Dead Island 2-n, de lehet, hogy a leleplezésre még várnunk kell.

Hirdetés

Ugyan nem az első részért felelős Techland készíti, valószínűleg a gamereket már csak azért is érdekelné, milyen lett a Dead Island 2, hogy megtudják, mi lett az immár közel nyolc éve húzódó, és számos stúdió kezében megfordult fejlesztés végeredménye.

A kiadó szerint erre sor is kerülhet, ugyanis a Kaliforniában játszódó zombis játék továbbra is készül.

Hirdetés

A Deep Silver azért érezte szükségét, hogy ezt a viszonylag egyszerű tényt megerősítse, mert egy ismert szivárogtató készített nemrég egy videót arról, hogy a Dead Island 2 munkálatai nem álltak le. Ebben persze benne volt az a feltételezés (ami egyébként valahol jogos), hogy az akciójátékot övező csend miatt nem lehettek benne biztosak a játékosok, hogy időközben nem kukázta csendben a projektet a fejlesztést pénzelő cégcsoport. Erről szerencsére szó sincs, de a friss pletykák közül azt nem erősítették meg, hogy hamarosan be is mutatkozhat az újragondolt zombihentelés.

"Megerősíthetjük, hogy a játék aktív fejlesztés alatt áll, több részletet pedig akkor osztunk meg róla, ha készen állunk"

- fogalmaztak a kiadónál, némileg a Duke Nukem Forever megjelenési dátumát illető nyilatkozatokból ihletet merítve. Így arra nem feltétlenül érdemes számítanunk, hogy a következő E3-on mindenkinél nagyobb standdal lenne ott a Dead Island 2, ha nem online kéne megtartani a rendezvényt, de még nem kell feladnunk azt az álmunkat, hogy a sztárok otthonának környékén daráljuk az élőholtakat.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)