Hirdetés

Deus Ex - íme egy kép a következő rész motorjával

|

A következő részt még nem jelentették be, de azért az új kép mellett elárultak egy-két dolgot a Deus Ex várható jövőjéről.

Hirdetés

Legutóbb az E3 előtt hallottunk valami újat a Deus Ex háza tájáról, viszont akkor is csak egy rejtélyes logóval kerültünk közelebb ahhoz, hogy megtudjuk, mit is rejteget a Deus Ex sorozat jövője. Új játékról most sincs igazán szó, de legalább már lehet egy elképzelésünk arról, hogy hogyan fog kinézni.

Az alábbi screenshot a Dawn Engine-nel készült, mely a Hitman: Absolution motorjára épül és ha minden igaz, akkor a következő DX játékot fogja majd hajtani. Az Eidos szerint azért döntöttek a saját fejlesztésű motor mellett, mert így nagyobb kreatív szabadságot kapnak: "Eddig mindig kész megoldásokat használtunk a játékainkhoz, de arra jöttünk rá, hogy ez egy kicsit korlátozza a lehetőségeinket, ezért aztán úgy döntöttünk, hogy kifejlesztjük azt a technológiát, amire szükségünk van."

Annak ellenére, hogy a kép stílusa erre utal, a fejlesztők szerint ez nem a következő Deus Ex epizódból származik, de azért elhintettek egy-két morzsát a titokzatos Deus Ex Universe-ről: "Természetesen a Dawn Engine minden Deus Ex Universe projektnek az alappillérét képzi majd az Eidos Montréalnál. Sokan úgy gondoltátok, hogy a 'Universe' egy MMO játékot jelent, de nem erről van szó. A Deus Ex Universe nevet annak a gazdag kitalált univerzumnak adtuk, amely a központi játékok mellett minden olyat összeköt, amivel a Deus Ex izgalmas világát életre kelthetjük."

Úgy tűnik, hogy az Eidos Montréal sokkal nagyobb fába vágta a fejszéjét, mint egy egyszerű folytatás, hiszen ha jól olvasunk a sorok között, akkor a srácok inkább a jóval ambíciózusabb transmedia irányába kacsintgatnak, olyan címekhez hasonlóan, mint a Quantum Break vagy az Assassin's Creed.

Ti mit gondoltok? Várjátok már az új Deus Ex játékot, vagy jelenleg meg inkább rögtön a képregény, a film és a hangoskönyv is?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)