Hirdetés

Eidos és GameShadow - automatikus frissítést a játékokba

|

A GameShadow bejelentette, hogy szövetségre lépett az Eidos Interactiveval, így a tavasszal megjelenő játékaiba már ott lesz az autómatikus frissítés lehetősége. A fejlesztők állítása szerint a GameShadow technológiája autómatikusan frissíti majd a játékot, valamint a grafikus drivert is, hogy a lehető legjobbat hozzák ki mind a szofvereből, mind pedig a hardverből. Továbbá lehetőség lesz előfizetni exkluzív tartalmakra is, mint például a játékokkal kapcsolatos demók, trailerek és egyéb finomságok. Tony Treadwell a GameShadowtól elmondta, hogy örömmel dolgoznak együtt az Eidosszal, hogy a játékok számára a lehető legtöbbet csikarják ki a PC-kből. Továbbá ismertette, hogy technológiájuknak köszönhetően a felhasználók egyszerűbben juthatnak majd hozzá a frissítésekhez és az újabb driverekhez is. "A GameShadow egyszerűbb hozzáférést biztosít a játékok frissítéseihez, valamint extráihoz, ráadásul egy magasabb szintű felhasználói kapcsolatfenntartást biztosít." - mondta Chris Glover az Eidos kommunikációs vezetője. A GameShadow partnerei az ATI, Eidos, Hexus.net, Konami, Ubisoft, Via Technologies and Voodoo PCs, és jelenleg több mint 1,500 PC-s játékot támogatnak. A technológia már elérhető lesz a Commandoes: Strike Forceban, Championship Manager 2006-ban, Tomb Raider: Legendben, Rogue Trooperben és még rengeteg hamarosan érkező játékban.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)