Hirdetés

Eidos - Nincs helye a középszerű játékoknak

|

A tavalyi nyár sajnos nem a várt eredményeket hozta az Eidos számára. Idén ilyesmi nem fordulhat elő.

Hirdetés

A tervek szerint legalábbis nem. Az Eidos természetesen nem lövi el az összes puskaporát a nyáron, de nem szándékozik csak a karácsonyi szezonra támaszkodni. Egy-egy jobb játék bizony akármikor is jelenik meg, sikeres lesz, függetlenül az évszaktól.

Az Eidos elnöke, Ian Livingstone szerint idén már nincs helye a középszerűségnek. Tavaly a Kane & Lynch, és Tomb Raider: Underworld langyos fogadtatásra talált, és ezt tükrözték az eladások is. Livingstone azonban bizakodó az idei nyárral kapcsolatban. A Batman: Arkham Asylum augusztus 25-én érkezik, és az Eidos 90 százalék körüli teszteket vár tőle, ami remélhetőleg a eladásokra is jótékony hatással lesz. A Mini Ninjas is ígéretes projekt és elméletileg ősszel érkezik, szintúgy a Just Cause 2, bár ez utóbbi valószínűleg csak a következő nyarat dobja majd fel. Remélhetőleg a Batman beváltja a hozzá fűzött reményeket, és ilyen hozzáállással csak egyre jobb játékok készülnek majd, ami nekünk gamereknek ugyebár csak jó.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)