Hirdetés

Ekkor érkezhet az EA Sports UFC 5, ami brutálisabb lesz, mint a korábbi részek

|

Sokakban merültek fel kérdőjelek a "felnőtteknek" plecsni okán, lévén az EA bunyós sportjátéka eddig tiniknek szólt. Mi lesz itt, Mortal Kombat?

Hirdetés

Az EA Sports UFC 5 úton van a boltok polcaira, de egyelőre még rengeteg kérdőjel van körülötte. Jelenleg még sem a megjelenési dátumát nem tudjuk, sem azt, hogy miért kapta az "M" (Mature - felnötteknek) besorolást, de az Insider Gaming forrásai már tudni vélik a válaszokat.

A magazin nem kötötte az orrunkra, hogy kik is ezek a források, így érdemes óvatosan kezelni a lentieket. Hihető információkat szolgáltattak ugyan, de a hivatalos bejelentésekig érdemes pletykaként kezelni mindent.

Hirdetés

Ettől függetlenül a források szerint az EA Sports UFC 5 október 27-én fog megjelenni PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re. A PC-t ezúttal kihagyják a fejlesztők, ami mostanra már annyira nem meglepő, de érdemes azért kimondani.

A felnőtteknek szóló besorolás oka már egy fokkal érdekesebb. Amikor megnyílt a regisztráció lehetősége az UFC 5 bétájára, akkor sokkan kiszúrták az M betűt (ez a gyakorlatban 17+-os besorolást jelent). A forrás szerint az azért került oda, mert így a fejlesztők valósághűbb, és részletesebben kidolgozott testi sérüléseket rakhatnak a játékba. Nem kell Mortal Kombatra készülni, de a valóságban is csúnya sebek tudnak kialakulni az arénában, és ezeket akarják a játékba is átültetni.

Végezetül a főszereplőkről is jöttek "infók". A szivárogtatók szerint Mike Tyson, Muhammad Ali, és Fedor Emelianenko is benne lesznek a játékban, és az előrendelők azonnal megkapják majd őket. A dobozképen Valentina Shevchenko és Alexander Volkanovski szerepelnek, míg a Deluxe Editionön Israel Adesanya pózol majd.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)