Hirdetés

Ekkor érkezhet leghamarabb a The Elder Scrolls VI Phil Spencer szerint

|

Úgy néz ki, hogy a vezető elhintette a potenciális megjelenés időpontját.

Hirdetés

A Bethesda jelenleg gőzerővel dolgozik, hogy tökéletesítse a hamarosan érkező űrkalandját, a Starfieldet, amit a Microsoft egyértelműen az idei év legnagyobb megjelenésének szán. Mint azonban azt tudjuk, emellett 2018-ban már egy hivatalos bejelentő előzetes formájában a Bethesda megerősítette, hogy valóban dolgoznak a Skyrim folytatásán is, amiről ezen kívül nem túl sokat tudtunk meg. Most viszont nagyon úgy néz ki, hogy maga Phil Spencer hintette el azt, hogy mikor is érkezhet meg a legendás széria folytatása.

A zöldek fejese a Microsoft és a Szövetségi Kereskedelmi Bizottság között zajló jogi csatározás részeként tett említést a játékról, amikor is a bíróság arról kérdezte, hogy a The Elder Scrolls VI megjelenik-e majd a Sony konzoljaira. Spencer a válaszában úgy fogalmazott, hogy a Bethesda közelgő RPG-je olyan messze van még, hogy a célplatformokról való diskurzus jelenleg teljesen komolytalan lenne.

Hirdetés

Ezen megjegyzéshez kapcsolódva kifejtette még, hogy a régóta futó franchise következő részére egyelőre úgy lehet tekinteni, mint egy olyan játékra, amely több mint öt évnyi távolságra van. Ez nagyjából összhangban van Bethesda korábbi állításaival, miszerint a The Elder Scrolls VI aktív fejlesztése majd csak a Starfield megjelenése után kezdődik meg. Mindennek tükrében nem lepődnénk meg, ha a Bethesda szerepjátékával már a 10. generációs Xbox egyik nyitócímeként találkoznánk csak.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)