Hirdetés

Ekkor érkezik a Life is Strange alkotóinak roppant ígéretes, új játéka

|

Lerántotta a leplet a Focus Entertainment a Banishers: Ghosts of New Eden megjelenési dátumáról.

Hirdetés

Nagy utat járt be a 15 éve alapított Don't Nod, melynek első alkotása, a hetedik konzolgenerációban megjelent Remerber Me nem rengette meg a világot, de épp elég volt ahhoz, hogy a felszínen tartsa a párizsi stúdiót, amíg elkészül a jóval sikeresebb Life is Strange. Az időmanipulációval megbolondított tinidrámát követően a kalandjátékok váltak a csapat névjegyévé (Life is Strange 2, Tell Me Why, Twin Mirror), de kipróbálta magát az akció-szerepjátékok világában is, méghozzá egészen vállalható eredménnyel (Vampyr).

Ebbe a műfajba tartozik Don't Nod soron következő alkotása, a Banishers: Ghosts of New Eden, melynek most már a megjelenési dátumát is ismerjük. Ha felkeltette az érdeklődéseteket, november 7-ét karikázzátok be a naptárban.

Hirdetés

A PC-re, valamint jelenlegi generációs konzolokra beharangozott akció-RPG Red és Antea történetét ismerteti majd meg velünk, akik azzal keresik a kenyerüket, hogy az Újvilág derék polgárait megszabadítják az őket zaklató kíséretektől és lidércektől. A nő halála azonban mindent megváltoztat.

A történet során Redet és a szellemmé lett Anteát is irányíthatjuk, tetszés szerint váltogatva közöttük, valamint kihasználva kettejük egészen eltérő képességeit. Tetteink és döntéseink pedig kihatnak majd a világra és annak lakóira, de ez cseppet sem meglepő a stúdió eddigi munkásságát ismerve.

Egyébiránt nem a Banishers: Ghosts of New Eden a Don't Nod egyetlen újdonsága idén, júniusban debütált a Harmony: The Fall of Reverie című visual novel, és még az év vége előtt érkezik a hegymászós Jusant.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)