Hirdetés

Ekkor érkezik a The Witcher alkotóinak gyönyörű sci-fi játéka

|

A fejlesztők magabiztosságáról árulkodik a The Invincible megjelenési dátuma.

Hirdetés

Minden jel szerint a videojáték-ipar egyik legjobb éveként vonul majd be a történelembe 2023, hiszen még véget sem ért a nyár, de már olyan alkotásokkal lettünk gazdagabbak, mint a Baldur's Gate 3, a Hogwarts Legacy, a Final Fantasy XVI, a Diablo IV, a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, a Star Wars Jedi: Survivor, valamint a Resident Evil 4 és a Dead Space remake-ek. A java pedig csak most jön, szeptembertől decemberig úgy megszórnak minket, hogy egy szusszanásnyi időnk se marad.

Többek között a Starfield, a Marvel's Spider-Man 2, a Call of Duty: Modern Warfare III, az Assassin's Creed Mirage, a Forza Motorsport, az Avatar: Frontiers of Pandora, az Alan Wake II és a Mortal Kombat 1 tart majd igényt az időnkre és a figyelmünkre, éppen ezért nem kevés önbizalom kell ahhoz, hogy valaki beküldje alkotását ebbe a darálóba.

Hirdetés

Márpedig a jelek szerint a CD Projekt RED veteránjait tömörítő Starward Industries, valamint a This War of Mine és a Frostpunk sikere óta egyre komolyabb tényezőnek számító 11 bit studios úgy határozott, hogy november 6-án jelenteti meg PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X|S-re a lengyel sci-fi író, Stanisław Lem (Solaris) azonos című regényéből táplálkozó kalandjátékot, a The Invincible-t.

Két és fél hónap múlva tehát nekiláthatunk a Regis III felfedezésének, ahol - miközben eltűnt társainkat keressük - életveszélyes szituációkkal és dilemmát okozó döntéshelyzetekkel szembesülünk, na meg az emberiség történelmének legnagyobb kihívásával.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)