Hirdetés

Ekkor hozza ránk a frászt az Until Dawn fejlesztőinek új játéka

|

Megjelenési dátumot kapott a Dark Pictures Anthology: The Devil in Me.

Hirdetés

A PlayStation 4 korában hatalmas sikert aratott az eredetileg PS3-ra tervezett, Move-os hadonászással vezérelt, ám aztán teljesen újratervezett Until Dawn (ezt azóta a The Quarry is csak megközelíteni tudta, megismételni nem). Azt a tanulságot viszont levonhatták a fejlesztők, hogy az emberek élvezik az internaktív történetmesélést, pláne, ha az adott történet néhány érdekes karakter életben maradása körül forog.

Ennek szellemében fogant a Dark Pictures Anthology széria is, amely továbbviszi a Supermassive játékainak jellegzetes elemeit, csak kisebb adagokban tálalja a rettegést. Az antológiaként felépített sorozat különálló történeteket mesél el, a következő fejezet pedig sok szempontból újszerű megközelítése lesz a már megszokott formulának.

Hirdetés

A The Devil in Me egy csapat filmkészítőt követ, akik csapdába esnek H. H. Holmes hírhedt Murder Castle hoteljében. A sztori sokkal földhözragadtabb lesz, mint a Dark Pictures eddigi felvonásai: a trailer alapján a fejlesztők jelentősen letekerték a természetfeletti elemek jelentőségét.

A The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me megjelenése 2022. november 18-án várható PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)