Hirdetés

Ekkor jön a már többször elhalasztott The Lord of the Rings: Gollum

|

Szméagol végre megpillantotta a fényt az alagút végén.

Hirdetés

Képtelenek voltak időben befejezni, és emiatt óriási ziccerről maradtak le a Daedalic fejlesztői, pedig a több csúszást is elszenvedett A Gyűrűk Ura-játék legutóbbi premierdátumánál jobbat keresve sem találhattak volna. Tökéletes időzítéssel 2022. szeptember 1-jét jelölték ki erre a célra, pont egy nappal megelőzve A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi premierjét, s bár az Amazon méregdrága sorozata végső soron sem a nézőket, sem a kritikusokat nem nyűgözte le, nagyot lendíthetett volna témába vágó játék eladásain.

Ehelyett azonban újabb halasztásra került sor, ráadásul már konkrét megjelenési dátum nélkül, amiből arra lehetett következtetni, hogy még nagyon messze van attól a The Lord of the Rings: Gollum, hogy alkotói a Tolkien-rajongók várakozó kezébe merjék helyezni.

Hirdetés

A fejlesztőcsapatot és vele együtt a játék kiadási jogait is megszerző Nacon legfrissebb pénzügyi jelentése viszont valamelyet leszűkíti a mindeddig a teljes 2023-as esztendőt magába foglaló megjelenési intervallumot, méghozzá az április és szeptember közötti időszakra. A jelek szerint tehát a kiadó inkább olyankor dobná piacra a lopakodós játékot, amikor Szméagolnak nem feltétlenül kell rettegve meglapulnia AAA kategóriás újdonságok árnyékában.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)