Hirdetés

Ekkor kaphatjuk meg a Japánban játszódó Assassin's Creed első részleteit?

|

Úgy tűnik, hogy nagyon jól áll az Assassin's Creed Codename Red fejlesztése.

Hirdetés

A következő újdonság az asszaszinok világában a Valhalla spin-offjának számító Assassin's Creed Mirage lesz, és szépen alakul már a Kínában játszódó Assassin's Creed Jade is, de a Ubisoft ennyivel nem éri be, sokkal több címmel fog bővülni a franchise: köztük van a VR-os Nexus, a boszorkányos Codename Hexe, valamint a feudális Japánba kalauzoló Codename Red is (azokról nem is beszélve, amiket még nem jelentettek be hivatalosan, csak pletykálják, mint amilyen a Black Flag remake is). 

Pár hete a Ubisoft egyik fontos területen dolgozó munkatársa tett közzé egy felhívást LinkedInen, amelyben azt írta, hogy a Codename Red 2024 legnagyobb kasszasikere lesz. Ez alapján jól halad a fejlesztés, és ezt most egy újabb jelentés erősítette meg. 

Hirdetés

Az ismert bennfentes, Tom Henderson az Insider Gaming oldalán írt az Assassin's Creed Codename Redről kiderített részletekről, amik szerint a játékban két főszereplő lesz: egy férfi szamuráj, aki afrikai menekült (a rajongói spekulációk szerint őt Yasuke, az első afrikai szamuráj ihlethette, aki az 1500-as évek végén Japánban szolgált), és egy női shinobi, aki sokkal agilisebb lesz nála.

A karakterek egyedi képességekkel és fegyverekkel fognak rendelkezni, és Henderson szerint a projekt néhány lopakodásra koncentráló mechanikát meglepő helyről, de házon belülről kölcsönöz: a Splinter Cell szériától. A játékosok az árnyékokban elrejtőzhetnek az ellenség elől, és fáklyákat olthatnak el, hogy sötétséget teremtve lopakodhassanak, valamint testeket is elrejthetnek. Érdekes adalék a sunnyogáshoz, hogy Henderson úgy tudja, a környezet rombolható lesz. Hogy milyen mértékben, az nem világos, de elvileg képesek leszünk bármit összetörni, amit a valóságban is. 

A legjobb hír, hogy a források szerint az Assassin's Creed Codename Red már végigjátszható, és 2024 elején meg is kapjuk róla az első hivatalos részleteket. A megjelenéssel 2024 végét célozhatja meg a Ubisoft. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)